Copyright Lars Söder Copyright Lars SöderCopyright Lars Söder
 
 
norja ruotsi suomi ranska espanja  
 
     
ETUSIVU  
kiipeilykurssit
kiipeilykurssit  
kiipeilykurssit  
jäätikkövaellus  
vapaalasku  
telemark  
hiihtovaellus  

lumivyöry

 
räätälöidyt
yhteystiedot  
   

Alppihiihtovaellusviikko Névache Ranska / Italia
26.-31.1.2020

Tämä hiihtovaellus kulkee Névachen vuoristossa Ranskan ja Italian rajalla. Alue on huomattavasti rauhallisempi kuin tunnetummat seudut Alpeilla. Retki on suunniteltu sitten, että saadaan mahdollisimman hienoja laskuja. Retken aikana opas kertoo myös lumivyöryturvallisuudesta ja osanottajat saavat vinkkejä laskutekniikasta.

Ensimmäisenä päivänä lasketaan offareita Cesana Torinesen hiihtoalueella. Seuraavana päivänä aloitetaan viiden päivän hiihtovaellus. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa joustavan ohjelman ja runsastapahtumaisen viikon. Retkellä majoitutaan vuoristomajoissa. Majoissa on täydet palvelut: hyvää ruokaa ja lämpimiä peittoja. Reppuun ei siis tarvitse pakata paljoa enempää kuin päiväretkillä.

Vaellus sopii ensimmäiseksi useamman päivän hiihtovaellukseksi Alpeilla. Osanottajilta vaaditaan kuitenkin hyvää kuntoa ja laskettelukokemusta. Retkellä käytetään alppihiihtovaellus- eli randonnée-välineitä. Hiihtovälineet on mahdollista vuokrata. Névachen lähellä sijaitsee monta hyvää hiihtokeskusta, jos haluaa yhdistää retkeen laskupäiviä ennen tai jälkeen. Voimme suositella sekä kohteita että majapaikkoja.

Kurssille otetaan 3-6 osallistujaa.

Hinta: 1320 € / hlö sisältäen;

  • Suomalainen vuoristo-opas 6 päiväksi
  • 3 yöpymistä hotellissa aamupalalla
  • 4 yöpymistä vuoristomajoissa puolihoidolla (aamupala ja kolmen aterian illallinen)
  • Lumivyörylähetin, lapio ja sondi lainaksi
  • Hinta ei sisällä matkoja alueelle

Lisätietoja: Petter Reuter / petter(a)vuoristoretket.fi / 040 562 2193

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (260 €) ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter(a)vuoristoretket.fi

Maksun saaja: Vuoristoretket
Tilinumero: FI24 6601 0001 1788 54 (Ålandsbanken)
Viesti: Nevache, päivämäärä, Etunimi Sukunimi

Maksuehdot:Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 260 €. Loput 1060 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot:Jos osallistuminen perutaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko hinta vähennettynä 80 € toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan koko hinta.

Alkuun