Copyright Lars Söder Copyright Lars SöderCopyright Lars Söder
 
 
norja ruotsi suomi ranska espanja  
 
     
ETUSIVU  
kiipeilykurssit
kiipeilykurssit  
kiipeilykurssit  
jäätikkövaellus  
vapaalasku  
telemark  
hiihtovaellus  

lumivyöry

 
räätälöidyt
yhteystiedot  
   

Talvikiipeilykurssi, La Grave, Ranska
5.- 8.2. 2020

La Grave on yksi Alppien parhaimmista talvikiipeilykohteista. Joka puolella laaksoa nousee pitkiä jääputouksia. Samalla kabiinihissin yläaseman ympärillä olevat vuorenhuiput tarjoavat hyvät mahdollisuudet harjannekiipeilyyn lumella ja kalliolla. Kurssin tavoite on antaa osanottajille hyvät valmiudet harrastaa jää- ja alppikiipeilyä talvisin.

Kurssin aikana käydään läpi jääkiipeilytekniikoita, lumivyöryturvallisuutta, jäätikköturvallisuutta ja harjannekiipeilytekniikoita. Pieni ryhmä takaa sen, että kaikki vaadittavat taidot pystytään käymään läpi oikeasti pitkiä reittejä kiiveten.

Osanottajilta vaaditaan, että he osaavat kiipeilyn perusasiat ja ovat käyttäneet jäärautoja. Lisäksi kurssi edellyttää hyvää kuntoa. La Gravessa on mahdollista asua retkeilymajassa, kohtuuhintaisessa hotellissa tai vuokrata asunto.

Kurssille otetaan 2 osallistujaa.

Hinta: 860 € / hlö sisältäen;

  • 4 kurssipäivää suomalaisen UIAGM/IFMGA vuoristo-oppaan kanssa
  • Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet (ei kenkiä)
  • Hinta ei sisällä matkoja, majoitusta tai aterioita

Lisätietoja: Petter Reuter / petter(a)vuoristoretket.fi / 040 562 2193

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (170 €) ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter(a)vuoristoretket.fi

Maksun saaja: Vuoristoretket
Tilinumero: FI24 6601 0001 1788 54 (Ålandsbanken)
Viesti: La Grave talvikiipeily, päivämäärä, Etunimi Sukunimi

Maksuehdot:Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 170 €. Loput 690 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Peruutusehdot:Jos osallistuminen perutaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko hinta vähennettynä 45 € toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan koko hinta.

Alkuun