Copyright Lars Söder Copyright Lars SöderCopyright Lars Söder
 
 
norja ruotsi suomi ranska espanja  
 
     
ETUSIVU  
kiipeilykurssit
kiipeilykurssit  
kiipeilykurssit  
jäätikkövaellus  
vapaalasku  
telemark  
hiihtovaellus  

lumivyöry

 
räätälöidyt
yhteystiedot  
   

Vapalaskuviikko, Italia/ Ranska
8.- 15.2. 2020

Tapaamme Cesana Torinesessa, Italiassa illalla 8.2. Suunnitelma on kiertää ei niin tunnettuja hiihtokeskuksia Ranskassa/ Italiassa. Lumiolosuhteet ratkaisee minne mennään. Tavoite on tietysti löytää koskematonta puuteria! Näillä alueilla on todella hyvää metsälaskua. Ainakin joku päivä laskemme La Gravessa missä on huikea 2000 metria korkeus eroa. Käytämme ensisijaisesti hissejä mutta tulee myös lyhkäisempiä skinnaus pätkiä.

Asumme pikku hotelleissa ja vuoristomajoissa, minne kumminkin pääsee myös autolla. Lennot kannattaa ottaa Milanoon. Milanosta on mahdollista kulkea julkisilla, mutta useimmiten on helpompi jakaa vuokra- auto. Jos haluaa yhdistää lisää laskupäiviä ennen tai jälkeen voimme suositella sekä kohteita että majapaikkoja.

Kurssille otetaan 3-6 osallistujaa.

Hinta: 1190 € / hlö sisältäen;

  • vuoristo-opas 6 päiväksi
  • 7 yöpymistä hotellissa/ vuoristomaijoissa aamupalalla
  • Lumivyörylähetin, lapio ja sondi lainaksi

Lisätietoja: Petter Reuter / petter(a)vuoristoretket.fi / 040 562 2193

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu (330 €) ja laittamalla ilmoittautumisesta viesti osoitteeseen petter(a)vuoristoretket.fi

Maksuehdot:Kurssin varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 240 €. Loput 950 € on suoritettava viimeistään 28 vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli tapahtuma varataan alle 28 vrk ennen lähtöä, on hinta maksettava kokonaisuudessaan.

Maksun saaja: Vuoristoretket
Tilinumero: FI24 6601 0001 1788 54 (Ålandsbanken)
Viesti: Puuteri, päivämäärä, Etunimi Sukunimi

Peruutusehdot:Jos osallistuminen perutaan aiemmin kuin 28 vrk ennen lähtöä, palautetaan koko hinta vähennettynä 80 € toimistokuluilla. Mikäli osallistuminen peruutetaan 15–28 vrk ennen alkua, veloitetaan varausmaksu. Mikäli osallistuminen peruutetaan 8-14 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan puolet hinnasta. Mikäli osallistuminen peruutetaan 0-7 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan koko hinta.

Alkuun