Copyright Lars Söder Copyright Lars SöderCopyright Lars Söder
 
 
norja ruotsi suomi ranska espanja  
 
     
ETUSIVU  
kiipeilykurssit
kiipeilykurssit  
kiipeilykurssit  
jäätikkövaellus  
vapaalasku  
telemark  
hiihtovaellus  

lumivyöry

 
räätälöidyt
yhteystiedot  
   

Multipitch ja Kiipeilytekniikkakurssi, El Chorro, Espanja
18.- 21.11.2018

El Chorro on Espanjan monipuolisimpia kiipeilyalueita ja sijaitse lähellä Malagaa. El Chorrosta löytyy satoja eritasoisia kiipeilyreittejä, aloittelijoille sopivista helpoista todella haastaviin ja väsyttäviin pitkiin reitteihin. Myös pitkillä useamman köyden reiteillä on vaihtoehtoja vasta aloittaneille ulkokiipeilijöille. Sporttireiteiltä löytyy vastaavasti myös tiukempia reittejä. Marraskuussa Espanjassa on upea kiipeilyilma, oikea valopilkku keskellä syksyä.

Kurssimatkan tavoitteena on parantaa osallistujien kiipeilytaitoja ja varmistaa, että kurssin jälkeen osallistujat pystyvät turvallisesti ja itsenäisesti kiipeämään useamman köyden pituisia sporttireittejä. Kurssin aikana harjoitellaan erilaisia kiipeilytekniikoita, liidaustaktiikkaa ja henkisten haasteiden hallintaa. Kurssin aikana pureudutaan siihen, miten multipitch-reitit kiivetään turvallisesti mutta tehokkaasti voimia tuhlaamatta. Jokainen osallistuja saa myös henkilökohtaista opastusta ja kiipeilytekniikkaneuvoja. Osallistujilta edellytetään, että pystyy kiipeämään vähintään 5c -tasolla.

Kurssin aikana voi teltailla, asua retkeilymajassa, vuokrata asunto tai yöpyä hotellissa. Kylässä on muutama ravintola ja pari baaria. Meno-paluu-lento Helsingistä Malagaan maksaa noin 200 euroa / henkilö, mutta usein löytyy halvempiakin vaihtoehtoja. Tunnin junamatka El Chorroon on noin viisi euroa / henkilö.

Hinta: 595 euroa / henkilö

Osanottajien määrä: 3-6

Hintaan sisältyy: