Copyright Lars Söder Copyright Lars SöderCopyright Lars Söder
 
 
norja ruotsi suomi ranska espanja  
 
     
ETUSIVU  
kiipeilykurssit
kiipeilykurssit  
kiipeilykurssit  
jäätikkövaellus  
vapaalasku  
telemark  
hiihtovaellus  

lumivyöry

 
räätälöidyt
yhteystiedot  
   

Alppikiipeilyn jatkokurssi, La Grave, Ranska
24.- 28.6./22.- 26.7./ 26 - 30.8.2019

La Graven kylän eteläpuolelta löytyy Ecrins-kansallispuisto. Puisto on tässä yhteydessä kuitenkin huono sana. Alue on oikeistaan kuin yksi pitkä vuoristoketju. Joka puolella on teräviä graniittiharjanteita ja huiput nousevat neljääntuhanteen metriin.

Täällä liikkuu huomattavasti vähemmän porukkaa kuin Alppien tunnetuimmilla alueilla ja sää on usein vakaa. Paikka on täydellinen, jos haluaa kiivetä pitkiä, vähän vaikeampia graniittiharjanteita.

Kurssin tavoite on antaa osanottajille mahdollisimman hyvät valmiudet kiivetä omin päin pitkiä alppikiipeily-reittejä turvallisesti, mutta myös tehokkaasti. Ryhmän pieni koko takaa sen, että kaikki taidot pystytään käymään läpi oikeasti pitkiä reittejä kiiveten. Osanottajat saavat myös johtaa köysistöä. Vaikka kiipeämme pitkiä reittejä varaamme kuitenkin aikaa keskusteluun ja eri menetelmien harjoitteluun.

Osanottajilta vaaditaan, että osaa kalliokiipeilyn perusasiat, pystyy kiipeämään suomalaista vitosta yläköydellä, on käyttänyt jäärautoja ja, että kunto on hyvä. Kurssin aikana on mahdollista asua teltassa ja valmistaa ruuat itse. Tietysti on myös mahdollista asua retkeilymajassa tai hotellissa.

Hinta: 760 euroa / henkilö

Osanottajien määrä: 3 - 5

Hintaan sisältyy:

  • Vuoristo-opas 5 päiväksi
  • Kaikki tarvittavat kiipeilyvarusteet (ei kenkiä)
  • Sivun alkuun